Chipsmore Tawar Hadiah ke Jepun

Wow ada iklan yang menari - nari lah dekat blog ini cuba tengok apa ceritanya?

Laa rupanya ajak main game untuk berpeluang pergi ke Jepun 5hari 4 malam tu, wah best apa benda free kan.. 

Sambil berseronok ... sambil itu berpeluang memenangi hadiah percutian ke Jepun , bole lah buat apoiment dengan Ultraman hehe..

Best kan kalau best koraang boleh lah singah ke  http://www.chipsmore.com.my/ atau iklan yang muncul dekat blog ini.


Antara hadiah yang boleh dimenangi adalah seperti :-


Bestkan hadiah dia! main game menang hadiah takdelah macam aku asyik kena buat ayat dengan link je semata - mata nak menang  Kontes review klinik cinta. hehe

0 comment... add one now

© onlajer.net, All Rights Reserved

Rock with Thesis Blogger Template from Malayatimes.com

Back To Top "