Chipsmore Tawar Hadiah ke Jepun

on Monday, 7 October 2013

Wow ada iklan yang menari - nari lah dekat blog ini cuba tengok apa ceritanya?

Laa rupanya ajak main game untuk berpeluang pergi ke Jepun 5hari 4 malam tu, wah best apa benda free kan.. 

Sambil berseronok ... sambil itu berpeluang memenangi hadiah percutian ke Jepun , bole lah buat apoiment dengan Ultraman hehe..

Best kan kalau best koraang boleh lah singah ke  http://www.chipsmore.com.my/ atau iklan yang muncul dekat blog ini.


Antara hadiah yang boleh dimenangi adalah seperti :-


Bestkan hadiah dia! main game menang hadiah takdelah macam aku asyik kena buat ayat dengan link je semata - mata nak menang  Kontes review klinik cinta. hehe

Ranking: 5

{ 0 comments ... read them below or add one }

Post a Comment

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer