Daftar Dan Buat Duit Dengan 8Shared

Siapa yang suka Duit

Duit,Duit,Duit....

Ok saya tidak mahu bercerita panjang kerana ramai rakan blogger memang sudah arif tentang 8Shared ini malahan sudah ramai yang menjana pendapatan minguan dengan 8Shared ini ..... Cara betul atau cara yang salah saya kurang pasti yang pasti dia orang buat Duit,Duit dan Duit..

Langkah Pertama korang kena daftar dengan  - Daftar 8Shared .
Setelah korang tekan pada pautan biru itu korang akan dibawa untuk mengisi borang cara mengisi seperti biasalah seperti borang BRIM atau borang minta kerja paling susah pun borang Nikah Kahwin.

Langkah seterusnya apa bila sudah selesai mendaftar paparan akan menunjukan seperti ini, sila lihat gambar : - 


Disini ada dua tab satu dashboard dan satu special dua - dua tab ini sangat penting. Dashboard adalah untuk menunjukan prestasi akauan anda sama ada adea yang klik atau tidak dan untuk special pula adalah link - link yang patut dikongsi pada laman sosial. Anda bebas berkongsi di twitter,akauan google dan paling popular Facebook. Jika takde sila buat!

Salah satu contoh saya ambil iklan Samsung Galaxy Note 3, Sila lihat Gambar


Nak senang saya gunakan facebook untuk berkongsi iklan - Dan hasilnya  macam dekat gambar dibawah inilah. Anda digalakan memberi sepatah dua komen semasa berkongsi link ini supaya rakan - rakan akan teruja untuk klik - klik iklan ini. 


Ya memang diakui satu klik hanya bernilai RM.020 tetapi cuba anda fikir kalau sehari ada 50orang yang klik atau lebih dan anda berkongsi setiap hari saya percaya cepat lah anda cash out dengan program ini. 

Nota Lain:
Dilarang keras untuk anda main klik,klik dengan mengajak kerabat - kerabat anda. Jika berlaku hal sedemikian akaun anda akan dibekukan dan semua harta yang terkumpul akan dirampas jika takde apa - apa memanglah rezeki anda.

Satu tips dari saya anda boleh bina ayat sebagai contoh:
Pergh gua  dapat samsung note 3 tak sampai RM1500 lu boleh dapt ke? Tapi oleh kerana gua dah tulis status ini gua kongsilah dengan korang cuba korang terjah link ini http://bit.ly/1mLCIHZ.

Ok cara mudah nak dapat link tersebut hanyalan copy daripada link yang telah kita kongsi dan paste itu aje.

Ok ini penerangan ringkas aku untuk makcik , pakcik abang,kakak, adik teruna,daraduda dan janda.yang rasa belum pernah main 8shared dan teringin sangat buat duit dengan Internet.

p/s: korang jangan ajak blogger dia orang sangat pantang nak klik,klik ini sebab itu kebanyakan blogger susah cari makan dengan program serbegini. Tapi koranag lain, korang kuat main FB jadi teknik ini memang sesuai untuk pancing budak bukan blogger. Dan kalau korang dah dapat duit apa lagi jangan lupa belanja aku satay manis :).

 Ok sekarang sila Daftar dan Buat kerja:- Daftar 8Shared

Contoh Headline-

Percaya Tak Saya Tergolong Kategori Lelaki Kacak

© onlajer.net, All Rights Reserved

Rock with Thesis Blogger Template from Malayatimes.com

Back To Top "