"John" Nak kotak lembut ke , Nak kotak Keras !

Yeah aku memang pelik lah dengan orang sekarang ? Zaman aku dengan sekapal aku pasti tak nak menghadap kalu rasa macam kertas. Paling sengkek pun ambil sahaja yang Nusantara Tapi sekarang " Brand X " ini juga yang korang hadap.


Walaupun gambar ini dilekat dekat mana pun orang tak akan gentar. lain kali kena letak gambar Batu Nesan dan selitlah ilustirasi gambar Azab Kubur baru lah orang ada rasa gerun apabila memikirkan apa yang akan datang selepas kehidupan.


click-here10000 Jawatan Kosong berkerja dari rumah untuk diisi
click-hereUmur yang sesuai untuk anak kita Memandu
click-hereRM10000 Untuk Dimenangi

post pendek dari onlajer

0 comment... add one now

© onlajer.net, All Rights Reserved

Rock with Thesis Blogger Template from Malayatimes.com

Back To Top "