Cara Promosi Iklan 8Share

Hari ini aku nak berkongsilah cara - cara untuk mempromosikan iklan 8shared yang aku rasa kalau korang bulat - bulat tekan Share this to your friends memang nak dapat sumbangan klik pada rakan - rakan FB ,Twitter mahupun google tersangat - sangat sedikit.

Mereka ini semua seperti gadis yang malu - malu , perlu mengoda dengan ayat - ayat cinta barulah hati mereka berbunga - bunga untuk klik dan klik.

Jadi apa yang perlu dilakukan adalah dengan membuat ayat - ayat yang tak terkalah seperti Panduan yang ada dalam kitab merah jambu. Yang Boleh juga digunakan untuk menyertai Contest SEO Eridy.Contoh 1

Assalamualikum, Rakan - rakan FB sekalian tahu tak kita salah satu lauk yang paling simple dan sedap adalah telur Ayam. Dengan hanya mengoreng atau merebusnya sahaja anda boleh menikmatinya dengan sambal tumis atau dengan renjisan kicap soya. Tetapi tahukan anda bagaimanakah penyediaan telur yang terbaik untuk anda sekeluarga.

Jika anda ingin mengetahui selanjutnya anda boleh melihatnya pada pautan ini http://goo.gl/APyDRz


Contoh 2

Wahai rakan - rakan tahu tak anda bahawasanya kempen anti rokok kerajaan boleh dikatakan gagal . Walaupun mereka telah menaikan harga cukai tembakau sehingga harga sekotak rokok telah mencapai harga 5 liter minyak masak yang selalu diguna oleh ibu kita .Jika rakan - rakan ingin tahu ancaman terbaru ini sila lihat daripada pautan yang saya berikan.-

http://goo.gl/Crj5FZ

Contoh 3

Tahukah anda di Negara kita ini ada individu yang suka cabaran dalam kerjaya.

jika anda ingin lihat apa yang mereka lakukan untuk memantapkan lagi kerjaya mereka sila layari pautan  yang ada ini -

http://bit.ly/1dzUnSN

Oh ya sebelum terlupa anda sememangnya digalakan untuk mengunakan Google ShortenURL supaya nampak lebih suprise.

Daripada pengalaman saya rakan - rakan FB kita tidak berapa nak suka klik sesuatu yang memang terang - terang iklan. Mungkin fobia dengan juru jual yang dulu - dulu selalu berkeliaran di dalam taman.

Untuk meraka yang belum Mendaftar 8Share sila daftar sekarang.