Menangi Tiket ke LegoLand dari PUBLISHED2U.COM

Yeah Tahun 2014 bermula dengan semangat baru, semangat untuk melebarkan sayap menambahkan pendapatan,  berkenalan  untuk mencari rakan - rakan baru untuk berkongsi apa yang perlu melihat idea - idea yang boleh mencetuskan idea diri  sendiri untuk perkembangan dunia atas talian yang sunguh mencabar.

Beruntung kita semua apabila ada sebuah group yang akan sentiasa dilawati bagi mendapat maklumat yang terkini.

Ada sahaja aktiviti atau pun contest yang diadakan oleh para blogger untuk disertai oleh rakan - rakan blogger sekelian.

Disamping itu para blogger dapat berkenal - kenalan dengan rakan - rakan yang mempunyai minat yang sama. (minat buat duit dengan blog le tu)

Dan hari ini aku telah menjumpai satu contest yang membuatkan aku teruja untuk menyertai . Contest yang boleh menang hadiah tiket ke Legoland Johor.

Salah satu taman tema didalam negara yang belum pernah aku kunjungi walaupun kadang - kadang melalui kawasan Nusajaya ini.

Contest yang dianjurakan oleh PUBLISHED2U.COM. Dengan syarat anda harus Mengulas Gambar yang telah disediakan ini.


.
Gambar yang telah diperlihatakan adalah gambar pemilik blog  saudara Zulqarnain Abu Hassan  berada dipaparan ramalan cuaca bandar - bandar utama diseluruh dunia.

Jika melihat pada paparan skrin itu seperti ia berada di KLIA yang mana jarang sekali aku menaiki  pesawat disana.  Mungkin sekali saudara Zulqarnain sedang menunggu waktu penerbangan di lapangan tersebut. Kawan mahu pulang ke Labuan ya ?

Pada paparan gambar tersebut saudara kita ini sedang mengayakan seperti seorang penyampai ramalan cuaca yang menunjukan dikawasan asia tengara diselubungi oleh awan . Mungkin daripada ramalan ini  para pengkaji cuaca dapat merumuskan bila akan berlakunya hujan atau rebut petir yang akan melanda disesetengah kawasan.

Nampak sekali  keadaan cuaca di Negara kita telah berubah sama sekali tidak seperti dahulu yang panas nya sehingga boleh menyebabkan kemaru dan musim hujan nya memang sudah tetap pada musim tengkujuh.

Ya itu lah serba sedikit ulasan yang mampu aku ceritakan untuk menyertai contest PUBLISHED2U.COM dengan tawaran hadian tiket satu set tiket ke Legoland.