Kelebihan anda untuk menang tender kerajaan


Tidak kira apa bidang yang anda ceburi, cabaran untuk memajukan perniagaan anda adalah amat besar dan untuk kekal terus dalam industri secara kompetetif adalah satu cabaran yang lebih besar lagi.

Seperti yang anda sedia maklum kerajaan Malaysia membelanjakan ratusan billion ringgit setahun untuk menguruskan kerajaan dan memberikan kemudahan kepada rakyat dengan cara kontrak kerajaan yang seperti pembelian terus, sebutharga dan tender.

Untuk menjadi syarikat yang mahir dalam menyertai kontrak kerajaan adalah memakan masa. Oleh itu dengan mendapatkan sesebuah projek adalah sesuatu yang amat diperlukan untuk terus maju dan kekal dalam industri.

Bagaimana untuk menang?
Jika anda, perlukan masa yang panjang untuk belajar dan memahami segala peraturan dan syarat serta apa yang diperlukan oleh kerajaan dalam sesebuah kontrak.

Anda memang perlukan satu kelebihan, kemudahan dan jalan mudah untuk anda, walaupun baru bermula dalam bidang ini. Tapi mempunyai peluang yang sama untuk menang dan menjana keuntungan dari kontrak kerajaan.

Untuk maklumat lanjut jom lihat kandungan Buku Kuasai Kontrak Kerajaan .