PERMAINAN BARU DALAM PEROLEHAN KERAJAAN

Berapa bajet perolehan yang akan dibelanjakan kerajaan pada tahun 2016?
Anda mungkin sudah dengar dalam bajet 2016. Belanja untuk mengurus operasi kerajaan diperuntukkan sebanyak RM215.2 billion. Bukan juta tapi billion!
.
Dalam keadaan ekonomi yang mencabar hari ini, sebagai usahawan anda tidak boleh hanya bergantung kepada satu pasaran sahaja. Anda juga perlu fikirkan bagaimana menembusi pasaran kerajaan yang nilainya beratus billion ringgit.


.
Ini maklumat dalaman yang saya kongsikan. Jabatan kerajaan sekarang sedang menyusun semula peruntukan dan projek yang akan dilakukan akibat bajet yang terhad.
.
Peruntukan akan mula diagihkan pada bulan depan dan paling awal perolehan akan dilakukan pada bulan Mac. Bulan Mac sekali lagi peruntukan dan projek ditentukan akibat bajet yang dipotong. Ini biasa berlaku!
.
Jadi anda perlu membantu mereka dengan menyediakan sebutharga-sebutharga terkini produk dan servis yang diperlukan dan mencadangkan sesuatu yang menjimatkan kerajaan.
.
Anda perlu kreatif dalam memasarkan produk dan servis anda, jika anda baru dalam menyertai perolehan kerajaan adalah lebih baik ia sebagai pembuka jalan untuk anda masuk ke pasaran ini walau tidak buat banyak untung pada awalnya. Yang penting bermula!
.
Jika anda perlukan rujukan dan bantuan ebook Rahsia Memenangi Perolehan Kerajaan dapat membantu anda.
Pelaburan dalam ilmu adalah pelaburan terbaik dalam situasi tidak menentu seperti sekarang.
.
Klik sini untuk info lanjut ---> <Perolehan Kerajaan>

0 comment... add one now