Senarai harga minyak enjin synthetic terlajak laris

Jom kita belajar ilmu ekonomi rumah tangga.

Walaupun yang membacanya masih bujang tetapi jika dipraktikan, ia mampu menjimatkan perbelanjaan anda.

Kata orang jika kita mampu berjimat dan seterusnya menabung sikit - sikit lama - lama jadi bukit tak bergitu?..

Kali ini saya ingin bercerita tentang tempat yang patut kita survey untuk minyak pelincir kereta kita...

 Dalam situasi ....
 angka meter jalan anda sudah menujukan angka atau masa service ...

Pastinya jika anda seorang yang mementingkan ketahanan enjin akan melakukan service berkala ini..

Dan kebiasaanya anda sendiri akan mem beli sendiri minyak pelincir yang sudah menjadi pilihan hati...
Walaupun dikedai service ada minyak pelincir tetapi jenama pilihan hati memang dah terpahat dihati..

Ramai yang tanya dekat mana nak beli... Kawan pasti berkata...

Setakat nak beli minyak pelincir dekat kedai spare part  biasa je..!
Gerenti Murah!



Tapi bai.. kedai kereta spare part kereta banyak... Harga pun lain - lain..

Oleh itu dari saya... Jika nak beli minyak pelincir... Apa kata survey online dahulu mana lah tahu ia lebih murah dari yang terjual di pasaran..
Mungkin jika rezeki anda baik anda berpeluang mendapatkan cenderamata...

Survey minyak pelincir kereta----> Senarai harga minyak enjin synthetic




Lazada Malaysia


4 comments.. read them below or add one

Ku Gilala Ku Gilala 30 October 2017 at 19:35
Gilani... engine minyak boleh dari rm50 sampai 200+
apa bezanya sebenar... tapi hanya pilihan sedikit...
aku pernah tenggok shell dan caltex juga...
Awali Awali 30 October 2017 at 19:41
Mengapa gambar tu ada discount sana merah2...
aku x pernah dpt discount bila beli dekat station minyak?
discount mcm dari lazada kot...
mando ung mando ung 1 November 2017 at 02:37
This comment has been removed by the author.
mando ung mando ung 1 November 2017 at 11:19
harga ni betul ke? aku tengok kat stesen myk pun x murah macam ni, ke sbb aku tengok pun petronas dan shell, tengok lazada shell pun harga xde murah mcm ni pon