Kenapa anda perlu ada steering lock

Ada yang bertanya kepada saya, kenapa kena beli steering lock , perlu ke kita kan dah ada alarm. Malah kereta kita kekadang dah ada second lock pada kotak gear.

Mercedez pun tak pasang steering lock bhai..
Ya la mercedes baru dah terbina gps pengesan jadi kalau hilang munkin boleh kesan. Malah sistem pengera dia kan advance bukan cap ayam.

Kenapa anda perlukan steering lock sedangkan anda sudah punyai alarm yang pasti akan menjerit - jerit apabila ada sesuatu yang berlaku keatas kenderaan anda.

Malah jika ada kenderaan yang diletak di luar dan waktu hujan turun dengan lebat dicampur dengan petir sabung menyambung ada sesetengah alarm kenderaan akan berfungsi.

Jadi perlukah lagi steering lock sebagai kunci kedua kenderaan anda.

Dari saya memang perlu...

Jawapan mudah dari saya ialah, kalau ada yang nak merembat kenderaan anda pun pasti akan fikir dua kali.

Apabila melihat steering sudah terkunci dengan kekunci yang berbentuk baseball.

Dari kaca mata kesusahan itu mereka takde lah nak gatal - gatal nak buat kerja.

Dan steering lock juga munkin boleh dijadikan alat keselamatan untuk melindungi anda dan keluarga anda dari perkara yang tidak di ingini... tak bargitu hihihi.

Okeh dah sembang pasal steering lock , apa kata anda survey - survey steering lock yang berada dipasaran...

Kalau malas nak keluar boleh lah survey dari sini...kedai online Steering LOCK 

Manalah tahu berkenan.


Antara steering lock yang berada dipasaran kedai online Steering LOCK 

0 comment... add one now

© onlajer.net, All Rights Reserved

Rock with Thesis Blogger Template from Malayatimes.com

Back To Top "