Harga minyak hitam Castrol

Castrol jenama minyak enjin yang telah ditubuhkan seawal tahun 1960 telah bergitu banyak mendominasikan fikiran masyarakat tempatan.

Khususnya untuk orang yang telah agak berusia. Tanya sahaja Abah , atuk atau pakcik kita yang sudah 40an. 

Minyak enjin yang paling direkomendasi pastinya Castrol. Jenama lain pasti akan disambut dengan gelengan kepala.

Itu cerita mereka yang sudah terbiasa dengan jenama ini... Untuk kita yang masih muda belia pasti ingin mencubanya.

Tetapi sebelum mencuba apa kata kita periksa dahulu tawaran istimewa dari mereka dan kita survey dahulu berapa harganya...

Jadi untuk memudahkan pengunjung laman onlajer.net ini apa kata kita survey dari pautan...

Halaman Jualan atas talian Castrol...



Antara produk yang disenaraikan pada halaman jualan CASTROL...

Nota kaki..

Anda dinasihatkan untuk terus menyemaak pada halaman tersebut supaya anda mendapat maklumat yang jelas , tentang harga dan apa-apa tawaran istimewa dari mereka.

{ 22 comments.. read them below or add one }

RabutuRabutu 14 November 2017 at 17:42
minyak2 dah mahal sgt skrg
Kuda Ku Kuda Ku 28 November 2017 at 21:14
Ehhh... skrg macam shell pun ada jualan dekat lazada juga...
lazada hebat ni, apa pun dpt cari dari website dia...
Ku Gilala Ku Gilala 28 November 2017 at 21:15
Castrol ada percuma hadiah2 kecil ni, comel ya...
entak la shell helix ada apa2 percuma tak...
baru jerr jadi membership dan dpt voucher utk beli shell ni...
Nor Hatini Nor Hatini 28 November 2017 at 22:18
kalau kamu ada kenal orang workshop, lebih baik tanya mereka. Tapi kamu kena percaya dia lah apa yang dia bagitau tentang kereta minyak tu, sebab ada risiko kena tipu. Beli online pun sama, ada risiko dia.
Lord Rings Lord Rings 29 November 2017 at 07:06
Ya lar, sekarang Lazada sudah macam market online yang besar, apa2 pun ada jual di sana, biasa aku cari shell helix ultra di sana, kereta aku guna shell helix ultra, sebab purepuls technology itu aku boleh rasa beza banyak... sayangi engin kereta aku banyak2
Lord Rings Lord Rings 29 November 2017 at 07:08
ya lar, minyak setiap minggu naik dan turun, tapi jika guna betul minyak engin, lebih jauh kereta boleh dimandu, lebih jimat petrol, kena pilih yang sesuai kereta anda minyak engin
Adora Y Adora Y 29 November 2017 at 21:04
minyak enjin akan kesan petrol tu ke?aku punya keta xtau dah lama ke masalah ape...makan petrol sgt..belum seminggu nak pump skali
Adora Y Adora Y 29 November 2017 at 21:07
beli kat lazada takut bukan genuine produk..skrg minyak hitam branded mahal gile
Ku Gilala Ku Gilala 30 November 2017 at 21:18
tapi online blh cari direct minyak brand dia...
kata kan shell, online blh cari yg mmg jual dari shell yg betul... mcm tu x paya risau sbb beli dekat shell juga... hanya guna online...
Ku Gilala Ku Gilala 30 November 2017 at 21:20
lazada blh dipercayai... pilih yg merchant review yg cantik...
shell skrg ada 3 jenis kan... shell ultra blh guna utk hilux x?
aku nak cuba sebab rasa ultra ni name hebat dan kuat nya...
Kuda Ku Kuda Ku 30 November 2017 at 21:30
Tapi kadang2 lazada blh dpt minyak hitam yg murah...
kalau banding castrol dgn shell mana akan bebih baik utk kereta?
minyak hitam ni bukan tiap2 bulan tukar, jadi harga ni ok lagi..
aku pun guna hilux baru... jika you dah cuba bagi tahu ya...
Huzzein aziz Huzzein aziz 1 December 2017 at 08:25
nak tanya castrol GXT tu siapa pernah pakai? nak tukar minyak kereta lain, tapi tak tahu sekarang mana yang bagus.
Karimah Karimah 1 December 2017 at 08:29
biasa ayah saya guna shell, 5 tahun dah dia sudah pakai, mungkin dia suka sangat jenema tu, tak pernah dengar dia aduan apa-apa. Biar saya tanya apa kebaikan dia dulu.
Huzzein aziz Huzzein aziz 1 December 2017 at 08:42
This comment has been removed by the author.
Nor Hatini Nor Hatini 1 December 2017 at 08:52
This comment has been removed by the author.
Nor Hatini Nor Hatini 1 December 2017 at 08:57
@adora Y
bagu saya minyak kereta ada kesan kepada kereta. Dulu saya dengar promoter kata minyak kereta dia jual tu bagus, tapi kereta saya mula bermasalah lepas guna minyak kereta dia. Jadi saya pergi workshop, orang sana kata minyak kereta tak sesuai. Sekarang saya pakai helix Ultra, masalah diselesaikan, lebih baik dengar orang yang mahir.
Huzzein aziz Huzzein aziz 1 December 2017 at 09:00
Shell ke? ok.... saya pun dengar sekarang shell ada promosi. Nanti saya cari banyak lagi maklumat dia. :>)
AnonymousAnonymous 6 December 2017 at 14:57
aku ni fan shell..sbb dr kereta atuk sampai anak aku..semua pakai shell helix ajer..yg beza tu..kereta atuk pakai high mileage sbb kereta lama..suka2 minyak itam bocor..kereta aku pulak HX7 ajer..sbb tiap2 hari jam..byk pressure kat engine..
psal engine ni susah..klau x jaga baik@..sekali kaput abis la...
Wash Mellow Wash Mellow 13 December 2017 at 13:21
This comment has been removed by the author.
Wash Mellow Wash Mellow 13 December 2017 at 13:27
beli kat mana2 pon ada risiko jugak..sbb tu la kena baca btui2 T&C dulu sebelum beli...
mcm shell skrg ada promo..beli produk mrk..ultra, high mileage atau hx7..blh join promo..hadiah mcm Oppo R9S, Bosch vacuum dll utk di menangi...tp ada catch la..
1. kena beli dari ladaza shell official
http://www.lazada.com.my/shell-malaysia-official-store-special-promo/
2. promo sampai 14 Dis ajer
3. beli 1 botol minyak itam..dpt 1 entry..