Tawaran terbaik tayar Bridgestone

Pemilik kenderaan yang berada disekitar Taman Midah (Cheras), Taman Emas (Cheras), Bandar Baru Bangi, Putra Kajang, Kajang, Len Sen (Taman Bukit Anggerik), Semenyih dan Seri Kembangan, Yang mahu menukar tayar lama kepada baru dijemput untuk melihat laman jualan tayar mereka untuk mengetahui tawaran terkini tayar bridgestone.



Pemasangan Tayar bridgestone ini biasanya diberi jaminan sehingga lima tahun.

Dan untuk tawaran ini anda akan diberi pakej pemasangan ,Balancing & pengisian gas Nitrogen.
Dan jika  anda memasang 4 buah tayar bersaiz 17 inchi anda akan diberi perkhidmatan "alignment" secara percuma.

Untuk maklumat lanjut dan testimoni dari penguna, anda bolehlah layari  - BRIDGESTONE ECOPIA EP15

{ 13 comments.. read them below or add one }

sofea pera sofea pera 4 July 2017 at 12:20
biar btul than 5thun..aku pkai tayar skrg bru 2 thun lebih tu pon dah xbest..tayar bridge ni tak byk feedback pon..hrga pon level michlin ni
Christopher Prodigy Christopher Prodigy 4 July 2017 at 15:09
knykn ak tgk skrng yg femes continental.. bnyk nmpk org2 kt forum ckp cc6 dia tuh bgus.. enthlhh xprnh try sbb produk cc6 je bgus yg laen xbgs lah?
Nur Fatin Nur Fatin 4 July 2017 at 16:48
org dok sbut cc6 tu sbb baru lg model tu..ish xde la xbgus.brg bru kan org suka dok sebut.aku pkai conti jgk tp model lain pon ok je.hrga tggi tp slesa
zurin abdul zurin abdul 4 July 2017 at 18:18
selesa tayar tu kn?abg aku pkai brand ni..bnyi pon snyap je..terhentak pon xrasa sgt..xdela mhal sgt,sbb premium tayar kn..hrga mmg lbih dri yg biasa tu
miko lau miko lau 5 July 2017 at 16:31
takyah beli tayar yg mahal pon , selagi kerata u bole jln dgn baik dan selamat tu kira dah ok tu ..sbb mcm mana pon tayar akan botak jugak ....
Ping Pong Ping Pong 5 July 2017 at 17:03
jnama conti tu mhl lar , better beli tayar 2nd je ..
aq ni guna silvstn 2nd hand je , setakat ni elok takde mslh pon
..janji bila drive tu rasa elok dah ok lar tu ...
sofea pera sofea pera 6 July 2017 at 10:00
This comment has been removed by the author.
zie zacky zie zacky 6 July 2017 at 10:04
kete mhal2 bole la pkai tyr mhal.aku pkai myvi je,hankook pon dah baik.hrga pon sderhana.kualiti kureng ckit tp ,janji selesa dgn aku. watpe la nk abis duit klu korg ada pligan nk plih yg lg jimat 8-)
Aesha Liza Aesha Liza 6 July 2017 at 14:20
dia mahal sbb kualiti tayar Conti ni mmg bagus ,klaw ko tanya gn aq better ambik jnama ni byr lebih sikit dpt tayar yg elok drpd dpt 2nd hand kadang2 ada prblm juga nnt lagi susah .
aiza aiza 6 July 2017 at 17:31
aq ni pernah guna tayar conti , harga pon elok jugak, sbb walaupon ada hujan bila memandu kereta tetapi ko bole rasa bila drive selamat dn selesa lagi pon tahap bising tu rendah .
Mohd Aizaat Mohd Aizaat 7 July 2017 at 10:27
@zie zacky tak semestinya kete mewah bru bole pkai tyar branded..org pntingkn keselesaan & kslmatan la.nk jln jauh pon selesa takde mslh.aku rsa lg jimat klu bli jenama yg elok trus,kalau yg murah pon nnt prob nk kna tukar lg buang duit.ko bkn nk tukar tyar stiap thun pun.
sofea pera sofea pera 7 July 2017 at 14:30
btul,aku xbrpa ska klu yg bsing2.nk drive pon xselesa...kalau mhal tp brbaloi xpe kot..