Panduan membeli spinning mop dan alat ganti mop


Easy spin mop , pada saya ok lah kalau nak beli bukan mahal sangat pun harga kalau dilihat dari segi tawaran tak sampai seratus.


Cari kami di Facebook : - Panduan produk elektrik

Kalau kita lihat baldinya memang macam solid. Ingat kalau mop nya dah rosak baldi tu masih lagi boleh bertahan dengan lamanya.

Sebab itu dia ada jual batang mop secara berasingan.

Kalau nak boleh siurvey dari sini. Heavy duty mop handle


Benda ini memang matach lah untuk bucket ini..


Dengan ketahanan dia dan memudahkan kerja anda dirumah .

Jadi saya rasa ia berbaloi untuk anda miliki.

Jika anda ada bisnes home stay yang perlu penjagaan selalu, set mop ini pasti akan dapat memudahkan kerja - kerja anda.

Untuk info lanjut jom lihat apa yang istimewa tentang  SET Spinning Mop

Baca juga pengalaman mengunakan Pengalaman mengunakan spinning mop dan alat ganti mop

0 comment... add one now