Download percuma panduan niaga di Shopee

Jika anda perhatikan sekarang ini, trend “online shopping” semakin mendapat tempat dan menjadi semakin popular terutamanya dalam kalangan generasi muda.

Ada beberapa faktor penting yang menyebabkannya popular:
● Mudah
● Selamat
● Hujung jari sahaja
● Boleh diakses pada bila-bila masa
● Sistem pembayaran yang mudah dan selamat

Menerusi online shopping juga, ramai yang dapat jimatkan masa untuk ke kedai dan “survey” produk.


Semuanya boleh dilakukan secara santai dengan “browse” platform online shopping dan terus buat pembayaran. Mudah!

Tapi, anda pernah dengar tak ada juga platform yang bukan sahaja memudahkan urusan pembelian, malah proses untuk menjual juga sangat-sangat mudah? Yes, memang tiada yang lain kecuali Shopee!

Dah start letak barang dekat shopee...
Belum lagi?
Tak tahu?

Jom download panduan percuma letak barang niaga dekat shopee.

Link masih dibuka

 jom ambil peluang
Sekarang!

Download Ebook Shoopee

3 fakta tentang Shopee.
  • Shopee ni baru umur 2 tahun lebih. Belum layak masuk tadika pon. Tapi trafik masuk bulan Mac aritu dalam carian google dah cecah 2 juta orang

  • iPrice group buat kajian pada bulan yang sama, Mac 2018, lebih kurang purata 5.3 juta peningkatan pelawat di Shopee. Bermaksud ada 17% rakyat Malaysia visit Shopee cuci mata.

  • Tak sampai 10% mereka yang visit ni seller, 90% memang "potential customer"
So boleh dikatakan shopee merupakan antara lubuk marketplace yang tak patut seorang peniaga (offline/online) lupakan! Tambahan pulak nak buka akaun pun percuma dan tak perlu dokumen. Saya harap anda nampak PELUANG segment market ni.

Apa yang perlu anda lakukan just bertindak. Buka akaun, listing produk & jual! Saya tahu anda boleh lakukan. Semoga berjaya



2 comments.. read them below or add one

ammar ammar 13 August 2018 at 14:38
Kena bayar tak kalau nak berniaga kat Shopee ni? Maksud saya...mula-mula daftar tu..ke semua free?
Yazid Rosmin Yazid Rosmin 20 August 2018 at 10:47
free jer... saya tunjuk bagai mana anda nak mula buka akaun dan mula letak barang